Personalitza la configuració d'àudio a l'app del conductor d'Uber

Pots personalitzar la configuració d'àudio de l'app del conductor perquè s'adapti a les teves necessitats i preferències mentre condueixes.

Per accedir als controls d'àudio:

1. Toca icona del menú (tres línies)
  2. Selecciona Compte llavors Configuració de l'app
  3. Ves a Sons i veu per personalitzar la configuració

Ajusta el control de volum

A més de controlar el volum del telèfon, també pots posar el volum de l'app a suau, normal o fort. Això et permet ajustar el volum dels sons de veu i d'alertes de viatge (p. ex., sollicituds de viatge, cancellacions de viatges, etc.) sense canviar la configuració de volum del telèfon.

• Configuració per defecte: Fort

• Consell professional: Mantén el volum de l'app configurat en fort per reflectir el volum del telèfon. Per provar els canvis, inicia sessió i escolta el so que indica que has iniciat la sessió.

Escolta els missatges dels passatgers

L'app pot llegir els missatges dels passatgers llegits en veu alta. Això pot ajudar a mantenir els ulls a la carretera i les mans al volant.

• Configuració per defecte: Activat

• Consell professional: Deixa aquesta funció activada perquè mai no et perdis cap missatge d'un passatger.

Anuncia alertes de viatge

L'app pot anunciar alertes de viatge importants, com ara recollides de nous passatgers, informació sobre el proper passatger, canvis de destinació de destinació i cancellacions.

• Configuració per defecte: Desactivat

• Consell professional: Activa aquesta funció per no perdre't actualitzacions importants.

Navegació per veu

Quan utilitzis Uber Navigation, pots fer que les indicacions pas a pas es llegeixin en veu alta. Aquesta funció només funciona en mode pas a pas.

• Configuració per defecte: Activat

• Consell professional: Mantén aquesta funció activada, sobretot si estàs menys familiaritzat amb la zona on condueixes.

• Per desactivar aquesta funció, toca Quadre de navegació i desactiva la icona de so.

S'està fent servir el Bluetooth

Per als vehicles equipats amb Bluetooth, pots connectar el telèfon i permetre que l'app del conductor rebi indicacions, notificacions, alertes de viatge i missatges en veu alta.

• Si reprodueixes àudio per Bluetooth, l'app l'interromprà breument per llegir en veu alta les alertes de viatge, les indicacions o altres sons de veu i to. Un cop finalitzat, el vehicle hauria de tornar a reproduir la teva música o un altre àudio.

Nota: Alguns conductors han tingut problemes amb l'àudio de l'app no funciona quan estan connectats tant a Bluetooth com a una font d'alimentació. Estem treballant per solucionarho.