Quan i on hi ha més passatgers?

Quan

A la majoria de ciutats, la demanda més alta de viatges es produeix durant els caps de setmana, les hores punta i les hores del vespre.

Pots utilitzar l'app del conductor per planificar la setmana amb la funció Tendències per hores. Per veure un gràfic de quan esperem que la teva ciutat serà més concorreguda, segueix els passos següents:

1. Toca la icona de la fletxa a l'extrem inferior esquerre de l'app.
  2. "Selecciona ""Mostra les tendències per hores""."
  3. "Toca el nom de la ciutat al costat de ""Mostra per"" per especificar la zona on vols conduir."

Pots establir recordatoris perquè condueixin a hores determinades movent el control lliscant al marc de temps que hi ha sota el gràfic per hores i, a continuació, tocant ""Afegeix al meu dia""."

On

Utilitza el mapa de calor de l'app del conductor per comparar la demanda a diferents zones de la ciutat. El mapa mostra diferents intensitats de color per indicar zones de demanda baixa, alta i creixent de viatges.

Quan amplis i allungis el mapa, veuràs les estimacions de la tarifació dinàmica com a múltiples. Per exemple, és possible que vegis hexàgons d'1,3x, 1,4x o 2,1x.