Assistència financera en relació amb la COVID-19

Ja no acceptem sol·licituds per al programa d'assistència financera en relació amb la COVID.

Encara que les existències són limitades, continuem col·laborant amb alguns distribuïdors per proporcionar productes sanitaris i de protecció. Continuarem distribuint subministraments a mesura que estiguin disponibles per mantenir la seguretat de la plataforma. T'enviarem un missatge a l'app del conductor si compleixes els requisits per rebre els subministraments.