Mantenir el telèfon fresc mentre condueixes

L'app del conductor requereix bateria i potència de processament, cosa que pot fer que el telèfon s'escalfi durant un ús prolongat. Seguir aquests consells et pot ajudar a gestionar la temperatura del telèfon:

• Connecta sempre el telèfon a una font d'alimentació mentre condueixes per evitar que s'esgoti la bateria.
  • Quan muntis el telèfon, colloca'l a prop de les reixetes de l'aire condicionat. L'aire fresc pot ajudar a mantenir la temperatura del telèfon a la baixa.