Quines dades hi ha disponibles a drivers.uber.com?

Activat drivers.uber.com, pots veure i gestionar informació relacionada amb el teu compte, com ara:

• Resums de pagament
  • Documents fiscals
  • Informació bancària

Resums de pagament

El Resums de pagament permet accedir als resums per període de pagament.

Per veure un resum de pagament:

1. Inicia sessió a drivers.uber.com.
  2. Toca la icona del menú per obrir el menú principal.
  3. "Selecciona ""Guanys"" i, a continuació, ""Resum""."
  4. Tria el mes i l'any per veure el resum correcte.
  5. "A la setmana correcta, toca ""Mostra el resum." "Per descarregar un resum, toca el botó ""Descarrega CSV""."

Cada declaració inclou:

• Els teus guanys i saldo d'aquesta setmana
  • Un desglossament del teu saldo
  • Tots els viatges d'aquesta setmana amb un desglossament detallat de l'import. Per veure els detalls d'un viatge concret, selecciona l'enllaç a la columna ID del viatge.

Documents fiscals

Per veure i descarregar els documents fiscals, ves a Informació fiscal pestanya . Uber proporciona un resum anual que pots baixar en PDF o imprimir per als teus registres.

Pots actualitzar la teva informació fiscal a Configuració fiscal pestanya .

Informació bancària

El Banca la pestanya et permet:

• Consulta el saldo del compte i l'historial de transaccions en temps real
  • Gestiona les formes de pagament (com ara els comptes bancaris enllaçats i les targetes de dèbit) i les preferències
  • Fes pagaments a Uber

Per a la seguretat del pagament, la informació confidencial (com ara el número de compte bancari complet) està emmascarada.