Configuració de l'idioma preferit

Com definir el teu idioma preferit per a Uber

Per actualitzar l'idioma de l'app Uber, segueix els passos següents:

Per a iOS: 1. Obre la configuració del telèfon. 2. Ves a General i després Idioma & Regió. 3. Toca Idioma de l'iPhone, selecciona l'idioma que prefereixis i toca Canvia. 4. Si no veus l'idioma que necessites, ves a Idioma & Regió i toca Afegeix un idioma. Selecciona l'idioma que vols afegir i toca Fet.

Per a Android: 1. Obre el menú de l'app fent clic a la icona de l'hamburguesa. 2. Ves a Configuració. 3. Toca Idioma de l'appi selecciona l'idioma que prefereixis.