Autentica el dispositiu del conductor

A efectes de verificació, hem d'autenticar el dispositiu que utilitzes per conduir.

Fes una foto clara de la cara i del telèfon que mostri la configuració del dispositiu amb el model i la marca del dispositiu.

Pots utilitzar un mirall per fer aquesta foto o demanar a algú que et faci una foto amb un segon telèfon. Assegura't que la foto mostri:

• La teva cara
  • El teu dispositiu amb la pantalla del model de dispositiu des de Configuració

Pots accedir a aquesta pantalla anant a Configuració > Sobre el telèfon > Model de dispositiu o només model.

Recorda que tots dos elements han d'estar presents a la mateixa foto per poder autenticar el dispositiu.