Comparteix els teus viatges amb familiars i amics

En determinades ciutats, tens l'opció de compartir les dades del viatge amb els teus éssers estimats. Pots gestionar qui veu el teu viatge i pots activar i desactivar l'ús compartit en qualsevol moment.

Configuració de Follow My Ride

1. Toca el kit d'eines de seguretat (icona de l'escut)
  2. Selecciona Configura al costat de Segueix el viatge
  3. Afegeix persones de la teva llista de contactes o d'una altra app i segueix les indicacions

Per activar i desactivar Segueix el viatge, toca la icona del kit d'eines de seguretat (icona de l'escut) i selecciona Comença o Atura't.

Gestionar els teus contactes de confiança

1. Obre l'app Uber i toca Compte al teu menú
  2. Ves a Configuració de l'app
  3. Selecciona Segueix el viatge
  4. Aquí pots afegir o eliminar contactes per compartir viatges