Perfil del conductor

El teu perfil de conductor ajuda els passatgers a conèixerte. Són personalitzables i poden mostrar coses com els teus interessos, insígnies d'assoliment i felicitacions dels passatgers.

Com puc editar o eliminar informació?

1. Toca la icona del menú (tres línies) a la part superior esquerra.
  2. Selecciona la teva foto de perfil.
  3. Toca el llapis a la cantonada superior dreta.

Per eliminar els comentaris dels passatgers, toca la "X" que hi ha al costat de la nota que vulguis eliminar.

Quan elimines un comentari, el teu perfil del conductor afegeix automàticament una altra nota d'un viatge recent de 5 estrelles. Pots eliminar notes específiques, però no pots seleccionar el comentari exacte que vols que aparegui.

Quina informació s'inclou?

El teu perfil inclourà automàticament:

• El nombre de viatges que has completat
  • Quant de temps has estat conduint
  • La teva valoració general dels darrers 500 viatges
  • Insígnies de felicitació del passatger
  • Comenta els passatgers que han deixat en els teus 3 viatges de 5 estrelles més recents
  • Insígnies de fites

També pots afegir la següent informació personalitzable, però no és obligatòria:

• D'on ets
  • Idiomes que parles
  • Dades interessants sobre tu mateix