Com funciona el multiplicador de guanys per als lliuraments?

Amb el multiplicador de guanys, pots aconseguir més diners pels lliuraments que comencin i finalitzin en una zona determinada i en un horari específic.

Analitzem-ho en més detall.

• Quan hi hagi promocions de multiplicador actives, el mapa de la pantalla d'inici de l'app estarà dividit en diverses zones.

• Cadascuna d'elles tindrà un contorn definit que marcarà el multiplicador.

• Dins d'aquestes línies, hi haurà un import múltiple de guanys garantits i el termini en què estarà disponible.

• Els viatges que comencis en aquestes zones es calcularan amb el multiplicador durant el període especificat.