He tingut un problema en descarregar l'app a Android

Si utilitzes un dispositiu Android, pots descarregar l'app cercant ""Conductor d'Uber"" a Google Play Store o tocant aquí.

L'última versió de l'app del conductor d'Uber requereix Android 8.0. * Actualitza el teu sistema operatiu Android al sistema operatiu més recent si no tens Android 8.0. * Si tens problemes per descarregar l'app amb les dades mòbils, és possible que hagis de connectarte a una xarxa wifi.

Si tens problemes per descarregar l'app del conductor dUber al teu dispositiu Android i el dispositiu mostra un error com ara "No es pot obtenir una connexió segura al servidor", prova: * Força la sortida de l'app del navegador * Esborra la memòria cau del navegador

Per forçar la sortida del navegador

1. Fes lliscar el dit cap amunt des de la part inferior de la pantalla, mantén premut i deixalo anar.
  2. Fes lliscar el dit cap amunt a l'app del navegador per sortirla.
  3. També pots desplaçarte cap a l'esquerra i tocar Esborra tot per sortir de totes les apps obertes.

Per esborrar la memòria cau del navegador

1. Toca l'opció de menú (normalment una icona de 3 punts a la cantonada superior dreta) al navegador.
  2. "Toca ""Configuració""." > "Privacitat i seguretat" > "Esborra les dades de navegació."
  3. "Selecciona el que vols esborrar i, a continuació, ""Esborra les dades""."

Els passos anteriors eliminaran les contrasenyes i les dades de navegació desades.

Si encara tens problemes per descarregar l'app, fesnosho saber a continuació.