He tingut un problema en descarregar l'app a iOS

Si utilitzes un dispositiu iOS, pots descarregar l'app cercant ""Conductor d'Uber"" a l'App Store d'Apple." O descarrega't l'app del conductor aquí.

L'app del conductor d'Uber està disponible per descarregar en iPhones amb iOS 15.0 o posterior.

• Si utilitzes una versió anterior d'iOS, descarrega iOS 15.0 o posterior.
  • Si tens problemes per descarregar l'app amb les dades mòbils, és possible que hagis de connectarte a una xarxa wifi.

Si encara tens problemes per descarregar l'app, fesnosho saber a continuació.