Com retirar diners

Pots retirar els teus guanys a l'app del conductor o en línia.

A l'app del conductor

1. Obre el menú principal.
  2. "Toca ""Wallet"" o ""Guanys"" i, a continuació, ""Retira diners""."
  3. Tria el compte al qual vols dipositar el saldo.
  4. "Selecciona ""Confirmar"" per retirar els guanys."

En línia

1. Ves a wallet.uber.com.
  2. "Toca ""Retirar diners"" a la targeta ""Guanys""."
  3. Tria el compte al qual vols dipositar el saldo.
  4. "Selecciona ""Confirmar"" per retirar els guanys."

Qualsevol saldo disponible en el moment de retirar diners es dipositarà al teu compte bancari o targeta de dèbit. Aquesta transferència pot trigar uns quants dies laborables. Alguns bancs triguen més temps a processar els dipòsits.

És possible que se't cobri un càrrec per retirar els guanys fora de l'horari normal.