Descarrega les teves dades personals d'Uber

En funció de com facis servir la plataforma d'Uber, el contingut de la descàrrega de dades pot incloure el següent:

Compte i perfil carpeta que conté els fitxers següents:

1. Comunicacions enviades: comunicacions entre passatgers i conductors
  2. Bitllets d'assistència a lusuari: metadades sobre les converses de suport amb Uber
  3. Dades del perfil del conductor: les dades del perfil del conductor, inclosos el nom, el telèfon, l'adreça electrònica, la valoració i la data en què et vas registrar per conduir amb Uber
  4. Formes de pagament: informació de la forma de pagament, com ara la data en què vas crear i actualitzar una forma de pagament, el nom del banc emissor, el país de facturació i el tipus de forma de pagament (Visa, dèbit, etc.)
  5. Dades del perfil: el teu nom i adreça de correu electrònic, número de mòbil, valoracions i la data en què et vas registrar a Uber. També conté codis de recomanació emesos per Uber.
  6. Ubicacions desades del passatger/usuari d'Uber Eats: noms i adreces dels llocs que has desat

Conductor / Repartidor carpeta que conté els fitxers següents:

1. Anàlisi de l'app del conductor: 30 dies de dades d'esdeveniments mòbils, com ara el sistema operatiu del dispositiu, el model del dispositiu, l'idioma del dispositiu, la versió de l'app i l'hora i la ubicació en què es van recopilar les dades
  2. Viatges de tota la vida del conductor: hores en què va començar i finalitzava cada viatge, així com la distància recorreguda i la informació sobre els preus
  3. Pagaments del conductor: pagaments rebuts per a cada viatge, classificats per tipus de preu i càrrec
  4. Documents del conductor: documents del conductor que has carregat a Uber, com ara el permís de conduir, l'assegurança i el registre del vehicle.

Usuari d'Uber Eats carpeta que conté els fitxers següents:

1. Eater App Analytics: 30 dies de dades d'esdeveniments mòbils, com ara el sistema operatiu del dispositiu, el model del dispositiu, l'idioma del dispositiu, la versió de l'app i l'hora i la ubicació en què es van recopilar les dades
  2. Dades de la comanda d'Uber Eats: articles demanats, preus, qualsevol personalització o instruccions especials i l'hora en què has fet la comanda
  3. Noms de restaurants d'Uber Eats: noms de restaurants

Passatger la carpeta conté els fitxers següents:

1. Rider App Analytics: 30 dies de dades d'esdeveniments mòbils, com ara el sistema operatiu del dispositiu, el model del dispositiu, l'idioma del dispositiu, la versió de l'app i l'hora i la ubicació en què es van recopilar les dades
  2. Resum de dades de viatges: hores i ubicacions en què es va sollicitar, començar i finalitzar un viatge, així com la distància recorreguda

Els conductors poden trobar informació addicional, com ara resums de pagaments setmanals, informació fiscal i informació bancària a partners.uber.com

OPCIONS ADDICIONALS

La descàrrega de dades conté les dades rellevants més sollicitades sobre com utilitzes la plataforma Uber. Si tens preguntes sobre les teves dades personals, vols rebre'n d'altres que no estiguin incloses entre les que has descarregat, t'agradaria demanar que es corregissin o vols contactar amb el delegat de protecció de dades d'Uber per un altre motiu, potsenviar una sol·licitud.

• Obtén més informació a la secció "Recollides i usos de dades" del nostre Avís de privacitat

QUÈ NO INCLÒS A LA DESCÀRREGA DE DADES?

No seria raonable incloure certa informació en les dades que pots descarregar, sigui per motius de seguretat o perquè la informació és de propietat exclusiva. Tampoc s'hi inclou informació que contingui dades personals de tercers i que no puguem excloure per motius concrets. Per exemple, no incloem contingut dels tiquets d'assistència, converses per correu amb Uber ni missatges que hagis rebut.

A continuació es mostra una llista del tipus d'informació no inclosa a la descàrrega per a cada tipus de compte, juntament amb el motiu pel qual no s'inclou:

Dades del compte

Les dades que has descarregat no inclouen informació de caràcter personal que ens hagis proporcionat, com ara el teu número de la seguretat social, l'adreça postal i les dades de comptes bancaris i targetes de crèdit. Excloem aquestes dades per la teva seguretat. Només rebràs els missatges que hagis enviat. Per motius de seguretat, no s'hi inclouen els missatges que has rebut.

Dades mòbils d'esdeveniments

Les dades del dispositiu mòbil que s'inclouen en les dades exportades (com ara el sistema operatiu, el model, l'idioma i la versió de l'app) corresponen només als últims 30 dies per reduir la mida de la descàrrega i poder oferir-te les dades al més ràpid possible.

Dades del passatger

La informació com ara l'hora estimada d'arribada, els càlculs de preus i els detalls sobre els estalvis promocionals del mercat no s'inclouen a la descàrrega per motius propis.

Dades d'Uber Eats

Els càlculs dels preus d'enviament i la informació dels estalvis promocionals no s'inclouen en les dades descarregades per motius d'exclusivitat.