Entendre els pagaments del viatge

Quan completis un viatge, el pagament que rebràs serà inferior al preu que veuràs a l'app al final d'un viatge perquè el preu d'Uber es resta del preu total.

El preu d'Uber

El preu d'Uber és una part del preu que va a Uber. Ens ajuda a cobrir costos operatius essencials com ara:

• Mantenir i avançar en la nostra tecnologia
  • Desenvolupament de noves funcions per a l'app
  • Màrqueting per ajudar a fer créixer la nostra base d'usuaris
  • S'estan processant els pagaments de conductors com tu

S'estan mostrant els teus guanys

Per veure quants guanys has aconseguit després de deduir el preu d'Uber, consulta el resum de pagament. Es mostrarà el pagament final, sense incloure el preu d'Uber.

Recorda

• El pagament endut és el preu del viatge menys el preu d'Uber
  • Consulta sempre el resum de pagament per obtenir guanys precisos