Resolució de problemes de bloqueig o bloqueig de l'app (iOS)

Si l'app Uber es congela o es bloqueja, prova aquests passos de resolució de problemes.

iPhone X o posterior

1. Fes lliscar el dit cap amunt des de la part inferior de la pantalla i mantingues premut breument al centre
  2. Troba l'app Uber lliscant cap a la dreta o l'esquerra
  3. Per tancar l'app, fes lliscar el dit cap amunt a la vista prèvia
  4. Reinicia l'app per veure si el problema s'ha resolt

iPhone SE, iPhone 8 o un model anterior

1. Prem ràpidament el botó d'inici dues vegades
  2. Troba l'app Uber per tancarla fent lliscar la targeta cap amunt
  3. Prova d'obrir de nou l'app

Restableix la configuració de la xarxa.

Tingues en compte que si ho fas, s'esborraran totes les contrasenyes de xarxa desades.

Per restablir: 1. Ves a Configuració 2. Toca General 3. Tria Transfereix o restableix l'iPhone 4. Selecciona Restableix 5. Hit Restableix la configuració de la xarxa

Si els problemes persisteixen després de provar aquests passos, posa't en contacte amb el servei d'assistència d'Uber per obtenir més ajuda.