Correcció d'errors de xarxa

Si tens errors de xarxa, segueix els passos següents per restablir la configuració de la xarxa.

Si restableixes la configuració de la xarxa, s'esborraran totes les contrasenyes wifi i la configuració desada.

Per a usuaris d'android

1. Ves a Configuració
  2. Selecciona Direcció general i toca Restableix
  3. Toca Restableix la configuració de xarxa i després Restableix la configuració

Per a usuaris d'iPhone

1. Ves a Configuració
  2. Toca General i selecciona Restableix
  3. Toca Restableix la configuració de la xarxa

Si continues tenint problemes després de restablir la configuració de xarxa, prova aquests passos addicionals:

• Tanca la sessió de l'app del conductor i torna a iniciar la sessió
  • Força el tancament de l'app
  • Apaga i torna a encendre el telèfon
  • Assegura't que l'app del conductor estigui actualitzada amb la versió més recent