No rebo sollicituds de viatge

Si tens problemes per rebre sollicituds de viatge mentre estàs connectat, prova el següent:

• Assegura't que et trobes dins de la ciutat on tens activat per conduir
  • Moure's a una ubicació amb més demanda.
  • Assegura't que les teves preferències estiguin configurades per rebre tots els tipus de viatge per als quals compleixis els requisits
  • Desactiva la configuració de la destinació (si està activada)
  • Comprova la connexió de dades o Wi-Fi del dispositiu
  • Reinicia el telèfon.
  • Assegura't de tenir la versió més recent de l'app

Si has provat les solucions anteriors i continues sense rebre sol·licituds, és probable que hi hagi poca demanda en aquesta zona o hora del dia. La demanda de viatges pot variar segons la ubicació, l'hora del dia i fins i tot l'època de l'any.

Si creus que hi ha un problema amb el compte, indica'ns-ho a continuació.

Nota: per revisar el teu compte i esbrinar per què no reps sol·licituds, necessitem que et connectis a l'app. Inicia sessió abans d'enviar el formulari següent.