El meu telèfon no es carrega

Si la bateria del telèfon no es carrega o es descarrega en connectar el dispositiu al vehicle, prova les solucions següents.

Fes servir un carregador amb presa de corrent per a vehicles

Molts ports USB de vehicles només subministren una petita quantitat d'energia. La majoria dels telèfons nous són compatibles amb una o més tecnologies de càrrega ràpida, com ara Quick Charge 3.0, i funcionen molt bé amb carregadors amb presa de corrent per a vehicles (també anomenats carregadors d'encenedor) que siguin compatibles amb la mateixa tecnologia de càrrega ràpida que el telèfon.

Et recomanem que compris en línia un carregador ràpid per a vehicles dissenyat per al teu model de telèfon i que tingui bones crítiques.

Redueix la brillantor de la pantalla

Com més brillant sigui la pantalla, més bateria consumirà el telèfon. Prova de reduir-ne la brillantor sense que t'impedeixi veure clarament el telèfon quan facis servir l'app del conductor.

Fes-te amb un cable nou

Si les solucions anteriors no t'ajuden a carregar el telèfon, és possible que hagis de comprar un cable de càrrega nou. Et recomanem que et facis amb un de trenat i més gruixut.

Fes servir una bateria portàtil

Amb una bateria portàtil, podràs carregar el mòbil quan estiguis fora del vehicle, de manera que estigui sempre carregat quan el necessitis.

Desfés-te dels adaptadors USB

Els adaptadors de qualsevol tipus que es fan servir per connectar el cable de càrrega al telèfon poden alentir la càrrega. Per exemple, un cable micro USB amb un adaptador USB-C pot alentir la càrrega més que si es fa servir directament un cable USB-C (especialment si es tracta d'un adaptador de baixa qualitat).

Revisa el cable de càrrega

No tots els cables de càrrega per a ports USB funcionen igual. En funció del fabricant, uns poden ser més ràpids que d'altres. Per tant, no tots funcionen igual de bé.

Per aconseguir que el dispositiu es carregui al més ràpid possible, et recomanem que en compris un del fabricant del teu telèfon o que l'hagi dissenyat ell.

Tanca les apps que no facis servir

Quan el telèfon s'està carregant, una part de l'energia es destina a tasques en segon pla i a les apps que s'estan executant. Força la sortida de les apps que no facis servir perquè el telèfon es carregui més ràpidament.