Panell de la flota

Pots accedir al panell de la flota des d'un navegador web o a través de l'app per a flotes d'Android.

Al nostre panell web trobaràs més eines que t'ajudaran a gestionar la flota. Aquestes són algunes de les funcions que hi trobaràs:

PESTANYA RENDIMENT

Consulta mètriques diàries o setmanals de rendiment i dels guanys de tota la flota o per conductor. Podràs veure els viatges, l'índex d'acceptació, el percentatge de viatges completats, els preus bruts, l'efectiu cobrat, les hores de connexió, els viatges per hora i l'historial de valoracions.

**PESTANYA PAGAMENTS **

Consulta els preus bruts i nets, les promocions, pagaments diversos, l'efectiu cobrat i els pagaments nets. Tingues en compte que no hi haurà cap canvi en el resum de pagaments que reps habitualment.

ALTRES FUNCIONS DESTACADES

• Consulta quins conductors estan connectats, desconnectats o fent un viatge en qualsevol moment.
  • Ara, les flotes de fins a 1500 conductors poden fer servir el panell web.

El nostre panell web està dissenyat per als nostres socis. T'agraïm que ens enviïs els teus comentaris. Si necessites més ajuda, posa't en contacte amb nosaltres.