Problemes amb l'app o el telèfon

Resolució de problemes de bateria

Si el telèfon no es carrega o està perdent càrrega al vehicle, prova aquests consells:

Utilitza una presa de càrrega per a vehicles

• És possible que els ports USB del vehicle no ofereixin prou potència per als telèfons més nous
  • Utilitza un carregador de vehicle endollat (també anomenat carregador d'encenedor) que admeti la tecnologia de càrrega ràpida del telèfon
  • Cerca en línia un carregador de vehicle ràpid ben revisat compatible amb el teu telèfon

Ajusta la brillantor de la pantalla

• Redueix la brillantor de la pantalla del telèfon per estalviar bateria i assegurat que la pantalla es mantingui visible mentre utilitzes l'app

Substitueix el cable de càrrega

• Si la càrrega no millora, pensa a aconseguir un cable de càrrega nou
  • Opta per un cable trenat amb cables gruixuts per a més durabilitat i un millor rendiment

Carrega amb un power bank

• Utilitza un banc d'energia portàtil per carregar el telèfon quan no estiguis al vehicle

Elimina els adaptadors USB

• Evita utilitzar adaptadors al cable de càrrega, ja que poden reduir l'eficiència de càrrega
  • Utilitza un USB-C directe o un tipus de cable adequat per al telèfon per a una càrrega més ràpida

Utilitza un cable de càrrega ràpida

• Diferents cables es carreguen a diferents velocitats
  • Utilitza un cable de càrrega ràpida del fabricant del telèfon o un dissenyat per al telèfon per obtenir els millors resultats

Tanca les apps no utilitzades

• Les apps que s'executen en segon pla poden alentir la càrrega Força el tancament de les apps que no facis servir

Resolució de problemes de l'app

Si l'app ha deixat de funcionar, pot ser perquè fas servir una versió obsoleta.

Descarrega l'última versió de l'app

Abans de descarregar:

• Si el teu dispositiu encara no té Android 8.0, actualitza'l al sistema operatiu més recent
  • Si tens problemes per descarregar l'app amb les dades mòbils, és possible que hagis de connectarte a una xarxa wifi

Per actualitzar manualment al sistema operatiu Android

1. Obre Google Play Store
  2. Cerca l'app del conductor d'Uber
  3. Toca el botó verd Actualitza

Per configurar les actualitzacions automàtiques al sistema operatiu Android

1. Inicia el Google Play Store
  2. Obre el menú toca la icona del menú
  3. Tria Les meves apps & jocs
  4. Ves a Installat
  5. Cerca l'app del conductor d'Uber
  6. Toca tres punts a la cantonada superior dreta
  7. Comprova el Activa l'actualització automàtica opció

Per actualitzar manualment a iOS

1. Obre l'App Store al dispositiu
  2. Toca Avui a la part inferior
  3. Toca Perfil icona a la part superior
  4. Cerca l'app del conductor d'Uber a actualitzacions pendents
  5. Toca Actualització per començar a actualitzar l'app

Per a problemes d'actualització:

1. Reinicia el dispositiu
  2. Connecta't a una altra xarxa wifi
  3. Assegura't que tens installat el sistema operatiu més recent
  4. Comprova si tens prou espai d'emmagatzematge
  5. Posa en pausa i reinicia la descàrrega

Resolució de problemes del GPS

El GPS no s'ha carregat correctament

Si el mapa de l'app no es carrega, podria ser a causa de:

• Cobertura de dades del telèfon mòbil feble a la teva zona
  • Els serveis d'ubicació de l'app estan desactivats

Per resoldre el problema de càrrega del mapa, prova el següent:

• Activa els serveis d'ubicació: Assegura't que els serveis d'ubicació de l'app estiguin canviats a Activat al teu dispositiu Configuració
  • Troba una millor cobertura: Prova de traslladarte a una zona amb una cobertura de dades mòbils més forta

¿Podemos ayudarte con alguna otra cosa?