Sestà restablint la contrasenya

Si has oblidat la contrasenya o necessites restablirla, fes clic a l'enllaç següent i selecciona Contrasenya. A continuació, introdueix l'adreça electrònica vinculada al teu compte d'Uber.

Hauries de rebre un correu electrònic que et guiarà a través dels passos necessaris. Si no has rebut el correu electrònic al cap d'uns minuts, comprova la carpeta de correu brossa o correu brossa.

També pots iniciar la sessió amb el teu número de telèfon (si aquesta funció està disponible a la teva regió). Només hauràs d'introduir el codi de verificació que rebràs per missatge de text.