Resolució de problemes de lliurament

Estem buscant aparcament per al lliurament

Contacta amb lusuari per obtenir informació sobre l'aparcament a la seva adreça. Pregunta a lusuari si està disposat a trobarte fora. Si no trobes l'adreça després de contactar amb l'usuari, cancella la comanda a l'app. Això no afectarà el teu índex de cancellació.

Ubicació de destinació inaccessible o falta el número d'unitat

Demana a lusuari instruccions de lliurament. Deixa la comanda a la porta, a l'entrada de l'edifici o amb un porter. Això no s'aplica a les comandes amb alcohol/articles restringits que requereixen verificació d'edat. Utilitza l'app per adjuntar una foto o deixar una nota per a lusuari amb les dades de lliurament

Instrucció de lliurament "deixaho a la porta"

Les instruccions de l'usuari es troben a sota del seu nom. Deixa la comanda a la porta si se't demana, excepte en el cas d'alcohol/articles restringits que requereixen verificació d'edat. Si tens problemes per fer una foto des de l'app, pots ometre la foto i marcar la comanda com a lliurada.

No es pot contactar amb l'usuari per coordinar el lliurament

Si no es pot accedir a l'usuari, deixa la comanda a la porta, a l'entrada o a la recepció, excepte en cas d'alcohol/articles restringits. Deixa una nota amb els detalls de la destinació. Un cop hagis sortit de la comanda, actualitza l'estat a l'app.

L'usuari ha canviat l'adreça de lliurament

El pagament s'actualitzarà automàticament per obtenir quilometratge addicional si fas lliuraments a una adreça nova. No dubtis a cancellar la comanda.

Recordatoris de la política de lliurament:

• Els lliuraments han d'estar dins del teu radi de lliurament.
  • Els canvis a l'adreça de lliurament s'han de fer a través de l'app, no directament amb el conductor.
  • Demana als usuaris que ajustin les adreces a través de l'app.
  • Contacta amb el servei d'assistència si es produeix una comunicació directa sobre el canvi d'adreça.
  • Sollicita un ajust per distàncies de viatge incorrectes.