Comparteix els teus viatges amb familiars i amics

En algunes ciutats, pots compartir la teva ubicació, l'estat del viatge i informació relacionada amb amics i familiars. Pots controlar qui rep aquesta informació i quan la comparteixes.

Configura Segueix el viatge

1. Fes lliscar el dit cap amunt des de la pantalla de navegació.
  2. Al costat de Segueix el viatge fes clic Configura.
  3. Tria si vols afegir contactes des del dispositiu o d'una altra app i segueix les indicacions.

Pots activar i desactivar Segueix el viatge tocant la icona del kit d'eines de seguretat i seleccionant Comença o Atura't.

gestiona contactes de confiança
  1. Des de l'app, ves a Compte.
  2. Selecciona Configuració de l'app.
  3. Tria Segueix el viatge.
  4. Afegeix o elimina contactes de confiança.