Per què el meu saldo estimat i total són diferents?

Quan iniciïs la sessió o utilitzis l'app del conductor, pots revisar el pagament estimat abans que finalitzi el cicle setmanal actual i rebis un pagament total. El pagament estimat es calcula afegint els preus del viatge de la setmana en curs.

Tingues en compte que aquest import pot no incloure pagaments addicionals que puguis rebre per promocions, recompenses per recomanació o garanties. Aquests pagaments addicionals es calculen al final del cicle de pagament de la setmana en curs.