L'app s'està congelant o bloquejant a Android

Resolució de problemes de l'app

Aquí tens una guia ràpida per ajudarte a fer que la teva app Uber torni a funcionar:

Força el tancament de l'app

Segueix aquests senzills passos si l'app Uber es congela o es bloqueja:

• Força la sortida de l'app:

• Per a iPhone: Fes lliscar el dit cap amunt a la pantalla d'inici i, a continuació, torna a lliscar cap amunt a l'app Uber per tancarla
    • Per a dispositius Android: Obre la llista d'apps que s'executen en segon pla i, a continuació, llisca l'app Uber fora de la pantalla o toca Força la parada
  • Reinicia el dispositiu.
  1. Mantén premut el botó d'engegada fins que apareguin les opcions
  2. Tria apagar el telèfon i, a continuació, espera uns segons
  3. Mantén premut el botó d'engegada per tornar a encendre el dispositiu

Torna a obrir l'app Uber. Si els problemes persisteixen, comprova si hi ha actualitzacions de l'app o posa't en contacte amb el servei d'assistència d'Uber per obtenir més ajuda.