Càrrega de documents

Per crear un compte, necessitem documents personals i del vehicle, com ara un permís de conduir vàlid, el registre del vehicle i una prova d'assegurança.

Per carregar documents al compte, inicia sessió a drivers.uber.com per visitar el panell o segueix aquests passos a l'app del conductor:

1. Obre l'app del conductor.
  2. Toca el menú (tres línies) a la cantonada superior esquerra.
  3. "Toca ""Compte""."
  4. "Toca ""Documents""."
  5. Tria el document que vols carregar.
  6. "Toca ""Fes una foto""."

Si se't notifica que un dels teus documents ha estat rebutjat o ha caducat, és possible que:

• No complies els requisits
  • El vehicle no complia els requisits
  • Els documents que has carregat han tingut problemes

A continuació es mostren alguns problemes habituals amb els documents:

• La foto és borrosa o fosca
  • La foto no és del document original
  • La foto no inclou les 4 cantonades del document
  • El document no és el tipus correcte que hem sollicitat
  • El document ha caducat o caducarà aviat
  • El document és illegible
  • Falta informació al document

Assegura't que els documents siguin correctes abans d'enviar-los perquè els aprovem. Els documents penjats solen requerir entre 1 i 5 dies per revisarlos.