Què és el preu d'Uber?

Als conductors que utilitzen l'app del conductor se'ls cobra el preu d'Uber com a percentatge del preu de cada viatge. Si el preu dinàmic s'aplica a un viatge, el percentatge del preu d'Uber també es dedueix de l'import de la tarifació dinàmica.

El preu d'Uber ajuda a cobrir costos que inclouen:

• Tecnologia
  • Desenvolupament de funcions de l'app
  • Màrqueting
  • Processament de pagaments per als conductors

El preu del servei setmanal, per a un període setmanal determinat, és l'import total dels preus del servei que un conductor ha pagat a Uber menys qualsevol altre pagament a aquest conductor que no estigués inclòs al rebut per viatge, incloses, entre d'altres, les promocions setmanals, el preu de neteja pagaments i pagaments de la taxa per article perdut.

Com que el preu del servei varia d'un viatge a un altre i de setmana a setmana, de vegades el preu del servei és zero o negatiu, si el pagament del passatger/destinatari del lliurament és igual o inferior als guanys del conductor/repartidor, com ara quan un viatge dura molt més del que s'esperava o a causa de promocions de passatgers/conductors.