Manteniment i informes

Puc definir diferents preus de menú per a la meva botiga web?

Pots establir preus diferents per a la botiga web a través del Creador de menús, la mateixa eina que utilitzes al Gerent d'Uber Eats per gestionar i actualitzar el menú de l'app. Inicia la sessió al Gerent d'Uber Eats i navega pel Creador de menús. Selecciona la pestanya Elements i tria l'article el preu del qual vulguis personalitzar per al menú de la botiga web. A sota del preu estàndard, veuràs "Disponible al mateix preu al negoci i per a lliurament i recollida" i, a prop, el botó Canvia: fes clic a sobre i tria un preu diferent per al menú de la botiga web.

On puc accedir a les dades de client?

Les dades de client estan disponibles per als clients que ho accepten en tramitar la comanda. Pots accedir-hi a través de la secció Informes del Gerent d'Uber Eats. Per fer-ho, tria el tipus d'informe Clients de la botiga web.

A quin tipus de dades de client tindré accés?

Pots accedir al nom i cognoms, l'adreça electrònica, la data i l'hora de la primera i última comanda, el temps que han passat a la botiga web i el nombre de comandes totals dels clients que ho hagin acceptat en tramitar la comanda.

Com sabré quines comandes són en línia?

Les comandes apareixeran a Uber Eats Orders de la mateixa manera que les comandes habituals. Al Gerent d'Uber Eats, les trobaràs marcades amb l'etiqueta Botiga web a la secció Comandes. A més, a l'informe Detalls del pagament de la secció Informes del Gerent d'Uber Eats, es mostrarà el canal d'origen de cadascuna d'elles.

Com apareixeran les comandes en línia al meu resum de facturació?

Apareixeran de la mateixa manera que les comandes habituals d'Uber Eats.

Les promocions funcionaran a la meva botiga web?

Sí, totes les promocions que creïs a la pestanya Màrqueting del Gerent d'Uber Eats s'aplicaran al menú de la teva botiga web.

Puc posar en pausa les comandes al meu web?

El teu web se sincronitzarà amb el Gerent d'Uber Eats i la tauleta. Per tant, si les comandes s'hi posen en pausa, també es posaran en pausa al web.

Si desactives la pàgina de la teva botiga web, pots eliminar l'URL incrustat del web.

Puc fer servir la botiga web per a diverses ubicacions d'un mateix establiment?

Podràs generar un enllaç o botó per a totes les ubicacions que gestiones. L'enllaç serà dinàmic i redirigirà l'usuari a la millor ubicació per al lliurament.

Si no trobes l'enllaç únic al Gerent d'Uber Eats o vols sol·licitar una revisió de la configuració de les ubicacions, posa't en contacte amb el gestor del compte.

Puc definir el meu propi radi de lliurament?

El teu radi el definirà Uber Eats si contactes amb els repartidors a través de la plataforma d'Uber Eats, o bé se sincronitzarà amb el Gerent d'Uber Eats si fas servir els teus propis repartidors.