La comanda ja s'ha recollit

Si un repartidor ha rebut una comanda incorrecta, consulta aquest article. Per informar d'una mala experiència amb un repartidor, consulta aquest article.

L'usuari ens informa que no ha rebut la seva comanda

Si un usuari es posa en contacte amb tu per un problema amb la seva comanda, demana-li que contacti amb nosaltres a través de la secció Ajuda de l'app Uber Eats.

Comandes anteriors

L'usuari pot posar-se en contacte amb nosaltres a través de la secció Ajuda de l'app seguint aquests passos:

1. Accedint a Compte > Comandes > Totes les comandes.
  2. Seleccionant la seva última comanda.
  3. Seleccionant Rep ajuda i, a continuació, Comanda anterior.
  4. Seleccionant el problema corresponent.

Per gestionar els reembossaments per a les comandes no lliurades o incorrectes, consulta aquest article.