Aplicacions de tercers

Pots connectar apps de tercers al compte d'Uber per activar funcions addicionals. Exemples més habituals:

• Explora els avantatges i promocions proporcionats per tercers
  • Quan inicies la sessió a altres apps amb el compte d'Uber.

Les apps de tercers et demanaran permís per accedir al compte d'Uber Eats i a les teves dades abans d'activar aquestes funcions. Aquestes apps NO inclouen:

• Comptes de xarxes socials que es fan servir per iniciar la sessió a les apps Uber (com ara Google o Facebook).
  • Organismes públics o reguladors.
  • Anunciants.

Com puc revocar els permisos d'accés?

Pots veure i gestionar quines aplicacions de tercers poden accedir a les teves dades a gestió de comptes.

Si revoques l'accés a una app de tercers, ja no podrà accedir a les teves dades ni tu als seus serveis. Tanmateix, és possible que conservi les dades a les quals va accedir anteriorment.

Consulta l'Avís de privacitat del proveïdor extern per rebre informació sobre com i per què recull i fa servir la teva informació, i posa-t'hi en contacte si tens cap pregunta al respecte. L'avís de privacitat de cada tercer es pot trobar a gestió de comptes.

Si més endavant vols fer servir una app de tercers a la qual has revocat l'accés, primer et demanarà que l'hi concedeixis.

¿Podemos ayudarte con alguna otra cosa?