Com puc gestionar els anuncis?

Com crear un anunci patrocinat

1. Ves al Gerent d'Uber Eatso obre el Gerent del restaurant i selecciona "Gerent d'Uber Eats".
  2. Segueix les instruccions de la pantalla, que inclou descripcions emergents amb informació addicional.
  3. Un cop creïs el primer anunci, visita la pàgina Totes les campanyes, on podràs:
    • Modificar, eliminar o clonar qualsevol anunci planificat.
    • Veure totes les promocions anteriors, actives i planificades.

Com puc modificar els anuncis?

NOTA: només pots modificar els anuncis actius.

1. Consulta el Gerent d'Uber Eats.
  2. A la barra lateral, selecciona Màrqueting.
  3. A la part superior, selecciona Totes les campanyes.
  4. Tria la campanya que vols modificar i selecciona Accions.
  5. A la llista desplegable, selecciona Modifica per modificar les funcions (com ara el públic, el pressupost i el tipus d'oferta) de la campanya d'anuncis.

Com supervisar el rendiment dels anuncis

NOTA: aquesta pàgina pot tardar fins a 48 hores a mostrar les dades d'una campanya activa.

1. Consulta el Gerent d'Uber Eats.
  2. A la barra lateral, selecciona Màrqueting.
  3. A la part superior, selecciona Rendiment.

Com puc posar els anuncis en pausa?

NOTA: només pots modificar els anuncis actius.

1. Consulta el Gerent d'Uber Eats. A la barra lateral, selecciona Màrqueting.
  2. A la part superior, selecciona Totes les campanyes.
  3. Tria la campanya que vols modificar i selecciona Accions.
  4. A la llista desplegable, selecciona Posa en pausa.

He de configurar els anuncis cada setmana?

No, els anuncis es publiquen automàticament cada setmana en funció del pressupost que hagis definit al Gestor d'anuncis d'Uber.

Com puc consultar la despesa publicitària?

Hi ha dues maneres de veure la teva despesa publicitària: * A la pàgina Rendiment de la campanya, al Gerent d'Uber Eats * Al resum de pagaments