Consells de salut i seguretat alimentària

Consulta l'autoritat local de salut pública per rebre la informació més actualitzada en matèria de salut i seguretat alimentària.

Et recomanem que segueixis tots aquests consells:

Segueix les pràctiques recomanades de seguretat alimentària

Recomanem als restaurants que segueixin les pràctiques recomanades en matèria de seguretat alimentària i envasos. Això inclou, entre altres coses:

• Assegurar-se de desinfectar de manera periòdica i minuciosa les superfícies que s'acostumen a tocar amb freqüència (com ara els poms, les manetes, les aixetes i les aigüeres).
  • Garantir uns entorns segurs per preparar i manipular els aliments.
  • Rentar-se les mans amb freqüència.
  • Comprovar que tots els aliments estiguin correctament tancats amb un precinte de seguretat.

També et recomanem que et posis en contacte amb l'autoritat local de salut pública, ja que és possible que hagin actualitzat les recomanacions en matèria de neteja i desinfecció.

Protegeix els repartidors i els usuaris que recullen les comandes a l'establiment

Recomanem als restaurants que ofereixen serveis de lliurament a domicili i recollida a l'establiment que facilitin una zona d'espera per als repartidors i usuaris que estigui separada dels espais de preparació dels aliments, perquè hi puguin mantenir el distanciament social. En molts casos, acostuma a estar fora de l'establiment.

Tingues en compte els mètodes de lliurament amb l'opció "Deixa-ho a la porta"

Recomanem als usuaris que facin servir les opcions de lliurament sense contacte per minimitzar el contacte entre els usuaris i els repartidors, per tal de garantir el distanciament social. Els repartidors que fan servir l'app Uber Eats rebran instruccions detallades sobre com lliurar les comandes als espais segurs designats (com ara a la porta).

Para atenció a les comandes de grup

Si una comanda té diversos usuaris, recorda etiquetar i embalar individualment els articles.

Salut del personal i procediments de notificació

Si un treballador notifica una malaltia lleu, símptomes respiratoris o febre (38 °C o més), haurà de quedar-se a casa. Recomanem als restaurants que es posin en contacte amb l'autoritat local de salut pública si consideren que cap dels seus treballadors podria tenir coronavirus.

Visita el web següent per rebre'n més informació.