Personalitza la pàgina de la teva botiga web

Ara pots personalitzar la botiga web per a un únic negoci o diverses ubicacions incloent-hi un URL personalitzat, imatges (per exemple, un logotip o bàner) i esquemes de color perquè els usuaris es facin una idea de la teva marca.

Com puc crear un URL personalitzat?

1. A la pestanya Botiga web del Gerent d'Uber Eats, ves a Gestiona les pàgines i localitza el negoci o la marca que vols actualitzar.
  2. Fes clic a Edita a sobre de la taula.
  3. Introdueix l'URL personalitzat, que tindrà el format següent: nompersonalitzat.comanda.negoci/…
  4. Fes clic a Desa.

En el cas dels establiments amb diverses ubicacions, només podran personalitzar els URL els usuaris amb permís per editar els detalls de totes les ubicacions.

Com puc afegir logotips?

1. A la pestanya Botiga web del Gerent d'Uber Eats, ves a Gestiona les pàgines i localitza el negoci o la marca que vols actualitzar.
  2. Fes clic al botó Personalitza d'una ubicació (element de fila).
  3. A Negocis, selecciona aquells per als quals vols actualitzar les imatges (per defecte, només es preseleccionarà una ubicació, però pots seleccionar-ne més).
  4. A Logotip de la marca, selecciona Carrega i tria la imatge que vols fer servir. Elimina o Substitueix el logotip un cop l'hagis pujat.
  5. Fes clic a Desa.

Com puc afegir imatges de portada?

1. Inicia la sessió al Gerent d'Uber Eats.
  2. Selecciona la pestanya Pàgina dels negocis.
  3. Fes clic al menú desplegable de la part superior dreta i selecciona Imatge de portada.
  4. Fes clic a Actualitza la imatge de portada.
  5. Carrega la foto i fes clic a Desa.

Com puc definir l'esquema de colors?

1. A la pestanya Botiga web del Gerent d'Uber Eats, ves a Gestiona les pàgines i localitza el negoci o la marca que vols actualitzar.
  2. Fes clic al botó Personalitza d'una ubicació (element de fila).
  3. A Negocis, selecciona aquells per als quals vols actualitzar l'esquema de colors (per defecte, només es preseleccionarà una ubicació, però pots seleccionar-ne més).
  4. A Colors de la pàgina, fes clic a Color de fons i Color de primer pla per seleccionar un color de fons o de primer pla predefinit.
    • També pots introduir un codi hexadecimal per definir un color personalitzat.
  5. Fes clic a Desa.

Com puc afegir enllaços de navegació?

1. A la pestanya Botiga web del Gerent d'Uber Eats, ves a Gestiona les pàgines i localitza el negoci o la marca que vols actualitzar.
  2. Fes clic al botó Personalitza d'una ubicació (element de fila).
  3. A Negocis, selecciona aquells per als quals vols actualitzar els enllaços de navegació (per defecte, només es preseleccionarà una ubicació, però pots seleccionar-ne més).
  4. Ves a Configuració avançada i fes clic al signe més.
  5. Introdueix el Nom de l'enllaç de navegació.
  6. Introdueix l'URL de l'enllaç de navegació, que ha d'incloure "https://".
  7. Fes clic a Desa.