El repartidor ha arribat abans

Si els repartidors arriben massa aviat, és possible que hagis de modificar el temps de preparació.

Uber Eats fa servir un algorisme, que cada vegada és més bo, per predir els temps de preparació del restaurant. No obstant això, també pots modificar-los manualment segons les teves preferències.

Per fer-ho, segueix aquests passos:

1. Inicia la sessió al Gerent d'Uber Eats amb les dades de connexió de l'app Uber Eats (adreça electrònica i contrasenya) i el codi PIN (els 4 últims dígits del número del restaurant).

2. Fes clic a la icona de cronòmetre (temps de preparació), a la part esquerra de la pantalla.

3. Modifica el temps de preparació o afegeix-ne si cal.

4. Fes clic a "Desa".

Consell professional: com més ràpid millor! Defineix temps de preparació més curts. En cas que necessitis una mica més de temps per preparar un article en concret, només has de tocar Retarda la comanda.