Preguntes freqüents sobre el lliurament d'articles

Uber Direct dona accés a les empreses de la xarxa d'Uber per sol·licitar lliuraments.

Registra't a Uber Direct

Per començar a fer servir Uber Direct, emplena el formulari de l'enllaç següent.

Un cop t'hagis registrat, tu i les persones que afegeixis al compte podeu sol·licitar lliuraments d'articles a direct.uber.com.

Com puc sol·licitar un lliurament?

Per sol·licitar el lliurament d'un article:

1. Ves a direct.uber.com.
  2. Selecciona "Lliurament nou" a la part superior esquerra.
  3. Introdueix les dades de recollida i lliurament (incloent-hi les instruccions específiques per al repartidor) i els números de telèfon dels contactes i destinataris de la recollida. No podràs posar-te en contacte amb el repartidor un cop la comanda estigui en curs, així que assegura't que les dades siguin correctes.
  4. Emplena la informació de l'article, incloent-hi el pes i la descripció. Per afegir diversos articles al mateix lliurament, fes clic a "Afegeix un altre article".
  5. Selecciona "Sol·licita ara". En aquests moments, les opcions de lliuraments programats i diverses parades no estan disponibles per al lliurament d'articles.
  6. Per fer un seguiment del lliurament, ves a "Lliuraments d'avui". En crear el lliurament, s'enviarà un missatge de text als números de contacte que ens facilitis amb un enllaç per fer-ne un seguiment en temps real.

Després de seleccionar "Sol·licita ara", un repartidor disponible pot acceptar la sol·licitud.

Si el lliurament inclou un medicament amb recepta o un altre article relacionat amb la salut, no incloguis informació sobre el contingut ni cap informació personal sobre el destinatari a les notes de recollida ni a la descripció de l'article.

Directrius per al lliurament d'articles

Per poder lliurar articles a través de la plataforma, han de complir aquests criteris:

• No han d'estar prohibits.
  • Han de tenir un pes màxim de 50 lliures.
  • Han d'entrar còmodament dins d'un vehicle estàndard de mida mitjana.
  • Han d'estar tancats, precintats amb seguretat i a punt per al transport.

Articles prohibits

Els articles prohibits poden variar en funció de cada contracte. Consulta el teu contracte per esbrinar quins estan prohibits.

El repartidor pot cancel·lar el viatge en qualsevol moment, com ara quan l'article està prohibit o no compleix les directrius anteriors.

Com puc cancel·lar un lliurament?

Per cancel·lar el lliurament d'un article en curs:

1. Ves a direct.uber.com.
  2. Selecciona "En curs" a l'esquerra.
  3. Al lliurament que vols cancel·lar, fes clic a "Cancel·la".

Donar accés per sol·licitar lliuraments

Per donar accés a algú per organitzar lliuraments:

1. Inicia la sessió a business.uber.com.
  2. Convida els usuaris que organitzaran els lliuraments d'articles a unir-se al compte de l'empresa.
  3. Informa'ls que hauran d'acceptar la invitació d'Uber para Empresas que han rebut per correu.

Qualsevol persona que convidis podrà iniciar la sessió a direct.uber.com amb el seu compte d'Uber per organitzar lliuraments.

Com funcionen les devolucions?

A l'hora de crear un lliurament, veuràs una casella per indicar que el repartidor ha de retornar l'article si el destinatari no està disponible.

Si deixes aquesta opció marcada, es demanarà al repartidor que retorni l'article a la ubicació de recollida si:

• El destinatari no està disponible per agafar l'article o el repartidor no té cap altra manera de completar les instruccions del lliurament.
  • El repartidor no troba un lloc segur per deixar l'article.

Se't cobrarà la devolució.

Si desmarques l'opció de devolució, és possible que el repartidor deixi l'article a prop de la ubicació de lliurament si el destinatari no està disponible per recollir-lo.

Et recomanem que afegeixis notes detallades a la sol·licitud de lliurament per evitar que hi hagi problemes.

Consultar els lliuraments anteriors

Per consultar els lliuraments anteriors:

1. Inicia la sessió a direct.uber.com.
  2. Ves a "Lliuraments anteriors" o "Completats" a "Lliuraments d'avui".
  3. Fes clic a qualsevol targeta de comanda per ampliar la informació del lliurament.

Els administradors també poden descarregar un informe d'activitat, que inclourà totes les sol·licituds fetes al compte.