Com puc personalitzar el preu d'enviament per a diverses zones?

Sempre has gestionat el teu restaurant a la teva manera, i ara també pots tenir el control del servei de lliurament amb Uber Eats, que ofereix als establiments que tenen el seu propi personal de lliurament la possibilitat de personalitzar els preus d'enviament per a diferents zones. D'aquesta manera, podràs controlar i augmentar el volum de comandes adaptant el preu d'enviament en funció de la distància.

Com puc personalitzar el preu d'enviament?

• Inicia la sessió al Gerent d'Uber Eats i ves a la pestanya "Configuració".
  • Dins de "Configuració", selecciona "Lliurament" per veure l'àrea actual, el preu d'enviament corresponent i el termini per lliurar una comanda. Pots modificar la zona de lliurament i el preu que apareixen.
  • Si fas clic a "Afegeix un altre rang", s'obrirà un menú desplegable amb 2 opcions per crear altres zones de lliurament:
    • Tipus d'àrea radial: si ja tens configurada una zona radial, fes clic a la icona d'edició i a "Afegeix un altre rang" per crear més àrees d'aquest tipus. A continuació, fes clic a "Afegeix un altre rang" al menú desplegable i estableix els preus d'enviament i el tipus de tramitació de cada zona. Pots afegir-hi fins a 5 àrees radials de lliurament.
    • Tipus d'àrea personalitzada: fes clic a "Crea una àrea" per personalitzar altres zones de lliurament amb preus i terminis de compliment per a distàncies més llargues. Pots afegir-hi fins a 7 àrees de lliurament personalitzades.
    • Per exemple, pots tenir la zona de lliurament 1, que cobreix entre 1,5 i 3 km i té un preu de 3 €, la zona de lliurament 2, que cobreix entre 3 i 4,5 km i té un preu de 5 €, i així successivament.
  • Quan acabis de crear les zones de lliurament, fes clic a "Finalitzat" i a "Desa" perquè s'actualitzi el que veuen els usuaris en fer una comanda al teu negoci.