Com puc incrustar la Botiga web?

Instruccions generals del lloc web

Inicia la sessió al Gerent d'Uber Eats i fes clic a la pestanya Botiga web al menú de navegació lateral. Si encara no ho has fet, revisa els preus, accepta les Condicions i fes clic a Crea la teva pàgina per començar a crear la botiga web.

Aleshores, tindràs dues maneres alternatives d'instal·lar la botiga web:

1. Inserint un enllaç, que trobaràs en fer clic al botó "Accions" > "Copia l'enllaç".
  2. Incrustant al teu lloc web el botó "Comanda en línia", que obtindràs fent clic a "Accions" > "Crea un botó".

Altres instruccions del proveïdor del lloc web

Square, Wordpress, GoDaddy, Shopify, Wix, Squarespace, Weebly

Si el teu lloc web funciona amb la tecnologia d'un dels proveïdors esmentats, configurar la botiga web serà encara més fàcil. Inicia la sessió al Gerent d'Uber Eats i fes clic a la pestanya Botiga web al menú de navegació lateral. Si encara no ho has fet, revisa els preus, accepta les Condicions i fes clic a Crea la teva pàgina per començar a crear la botiga web.

A la pàgina següent, fes clic a Afegeix un enllaç al web per trobar instruccions concretes i pas a pas de diferents proveïdors per afegir la botiga web.

Instruccions en vídeo dels proveïdors de llocs web més habituals:

SquareCom incrustar l'URLCom afegir el botó de Comanda en línia

WordpressCom incrustar l'URLCom afegir el botó de Comanda en línia

GoDaddyCom incrustar l'URLCom afegir el botó de Comanda en línia

ShopifyCom afegir el botó de Comanda en línia

WixCom incrustar l'URL

SquarespaceCom incrustar l'URLCom afegir el botó de Comanda en líniaCom afegir la pàgina de Comanda en línia

WeeblyCom incrustar l'URLCom afegir el botó de Comanda en línia

BentoboxCom incrustar l'URLCom afegir el botó de Comanda en líniaCom afegir la pàgina de Comanda en línia

Incrusta l'enllaç a les xarxes socials

Si vols incrustar l'opció d'accedir a la Botiga web a les xarxes socials, copia'n l'enllaç a la secció Botiga web del Gerent d'Uber Eats i, a continuació, accedeix al teu compte de xarxes socials. Consulta els enllaços següents amb instruccions detallades per mostrar el botó de Demanar menjar als teus perfils d'Instagram, Facebook i Google per a empreses.