Com puc gestionar les campanyes i ofertes a través del Gerent d'Uber Eats?

Els establiments que compleixen els requisits poden crear i gestionar campanyes promocionals per a consumidors a través del Gerent d'Uber Eats.

Gestió de campanyes promocionals

Per crear una campanya:

• Inicia la sessió al Gerent d'Uber Eats.
  • A la barra lateral, selecciona Màrqueting.
  • Selecciona el tipus de campanya que vols començar.
  • Emplena el formulari amb informació sobre la campanya, com ara el públic destinatari, la durada i la despesa setmanal. Els camps s'emplenaran prèviament amb les opcions per defecte. Alguns detalls de la campanya es poden modificar si cal.
  • Llegeix i accepta les Condicions. Només hauràs d'acceptar-les quan configuris una promoció per a aquesta ubicació per primera vegada.
  • Selecciona Envia.

Un cop creïs la primera campanya, podràs accedir a la pàgina Totes les campanyes, on:

• S'inclouen totes les promocions anteriors, actives i planificades.
  • Pots editar, eliminar o copiar qualsevol promoció planificada.

Per modificar una campanya:

1. Inicia la sessió al Gerent d'Uber Eats.
  2. A la barra lateral, selecciona Màrqueting.
  3. A la barra de navegació de la part superior, selecciona Totes les campanyes.
  4. Tria la campanya que vols modificar i selecciona Accions.
  5. Al menú desplegable, selecciona Modifica. (Només pots modificar les campanyes futures).
  6. Segueix les instruccions per modificar les dates, el pressupost, el públic i les combinacions promocionals.

Per eliminar una campanya futura:

1. Inicia la sessió al Gerent d'Uber Eats.
  2. A la barra lateral, selecciona Màrqueting.
  3. A la barra de navegació de la part superior, selecciona Totes les campanyes.
  4. Tria la campanya que vols modificar i selecciona Accions.
  5. Al menú desplegable, selecciona Suprimeix. En fer-ho, s'eliminarà la campanya de la llista.

Per posar fi a una campanya activa:

1. Inicia la sessió al Gerent d'Uber Eats.
  2. A la barra lateral, selecciona Màrqueting.
  3. A la barra de navegació de la part superior, selecciona Totes les campanyes.
  4. Tria la campanya que vols tancar i selecciona Accions.
  5. Al menú desplegable, selecciona Finalitza.

Per supervisar el rendiment d'una campanya activa:

1. Inicia la sessió al Gerent d'Uber Eats.
  2. A la barra lateral, selecciona Màrqueting.
  3. A la barra de navegació superior, selecciona Rendiment.

Les dades de la campanya activa apareixeran en un termini de 48 hores després de l'inici de la campanya.

Per veure el rendiment de les campanyes anteriors:

1. Inicia la sessió al Gerent d'Uber Eats.
  2. A la barra lateral, selecciona Màrqueting.
  3. A dalt de tot, selecciona Totes les campanyes.

Com puc gestionar diverses promocions?

Amb l'app Uber Eats, pots crear diverses promocions per a articles, com ara:

• 2x1
  • Article gratuït amb la compra
  • Estalvi en articles del menú

També pots crear una promoció per a comandes completes, com ara:

• Com més gastes, més estalvies.
  • Preu d'enviament a 0 $*.
  • Els consumidors poden seleccionar quines ofertes volen bescanviar.

Com puc optar a diverses ofertes?

L'import de la cistella es determina abans d'incloure-hi l'oferta.

Per exemple, si s'ha d'acumular un mínim de 20 $* a la cistella per poder aplicar una oferta en concret, un usuari que compri 2 articles amb la promoció 2x1 de 10 $ (valor total de 20 $), podrà optar a totes dues ofertes.

* O la moneda local equivalent.