Preguntes freqüents sobre les factures recapitulatives

Per rebre factures resumides a efectes fiscals, has de crear un perfil fiscal a Uber. Per fer-ho:

1. Inicia la sessió a restaurant.uber.com.
  2. Selecciona "Pagaments" al menú de l'esquerra i, a continuació, "Configuració de factures".
  3. Emplena tots els camps obligatoris.
  4. Toca "Envia". A continuació, podràs descarregar les factures resumides.

La informació que ens facilitis:

• Ha de ser correcta legalment.
  • La poden verificar les autoritats fiscals.
  • Figurarà a les factures.

Descarregar les factures

Quan hagis creat el teu perfil fiscal, segueix aquests passos per accedir a les factures:

1. Inicia la sessió a restaurant.uber.com.
  2. Selecciona "Pagaments" al menú de l'esquerra i, a continuació, "Configuració de factures".
  3. Selecciona la que necessitis.

Com puc modificar la informació del resum de la factura?

Les factures no es poden modificar un cop estan disponibles a restaurant.uber.com. Si vols incloure-hi més detalls, has de canviar les teves dades:

1. Inicia la sessió a restaurant.uber.com.
  2. Selecciona "Pagaments" al menú de l'esquerra i, a continuació, "Configuració de factures".
  3. Posa al dia la teva informació fiscal.
  4. Toca "Envia".

Puc modificar una factura?

No. Les factures no es poden modificar un cop les reps.

No rebo les factures

Si no t'arriben les factures resumides d'Uber, assegura't que les dades que figuren al perfil fiscal són correctes:

1. Inicia la sessió a restaurant.uber.com.
  2. Selecciona "Pagaments" al menú de l'esquerra i, a continuació, "Configuració de factures".
  3. Revisa la teva informació fiscal i modifica-la si cal.
  4. Fes clic a "Envia".