Preguntes freqüents sobre les sol·licituds sobre al·lèrgies

Habilitació Sol·licituds d'al·lèrgies permetrà als usuaris que facin una comanda al teu restaurant informar sobre els al·lèrgens alimentaris rellevants que cal tenir en compte a l'hora de preparar els articles del menú demanats. L'usuari veurà una llista d'al·lèrgens entre els quals pot seleccionar i també pot informar un al·lèrgen addicional si no està present a la llista. Els al·lèrgens seleccionats apareixeran destacats a la targeta de comanda de l'app Uber Eats Orders i també al rebut.

S'espera que els restaurants compleixin aquestes sol·licituds (per exemple, eliminar els al·lèrgens de l'article demanat) d'acord amb les seves pràctiques de seguretat alimentària, però en cas que la sol·licitud no es pugui complir, s'espera que et comuniquis amb l'usuari anant a Ajusta la comanda (pas a pas a continuació), de manera que poden seleccionar un article diferent o cancel·lar la comanda.

1. Quins són els avantatges d'inscriure's a les sol·licituds d'al·lèrgies?

S'està activant per acceptar l'usuari sol·licituds d'al·lèrgies et permet:

• Consulta les comandes sensibles a les al·lèrgies de manera més destacada, ja que les sol·licituds d'al·lèrgies estan clarament marcades a les comandes d'Uber Eats i també al rebut.
  • Estalvia temps acceptant, modificant o rebutjant comandes a Uber Eats Orders: tota la informació que necessites apareix per avançat

2. Com acceptar sol·licituds d'al·lèrgies

1. "Ves a ""Configuració"" al Gerent de restaurants."
  2. "Cerca la secció ""Sol·licituds sobre al·lèrgies""."
  3. "Canvia el botó ""Permet les sol·licituds d'al·lèrgies"" a ""Activat"""
  • "Per desactivar aquesta funció, segueix els passos anteriors i canvia el botó a ""Desactivat""."

3. Com afegeixen els usuaris sol·licituds d'al·lèrgies?

"Abans d'afegir un article del menú per afegir a la cistella, els usuaris poden incloure una sol·licitud d'al·lèrgia tocant la secció ""Sol·licituds d'al·lèrgia"" i seleccionant els seus al·lèrgens d'una llista, o afegint un al·lèrgen nou que no estigui a la llista."

4.On veuré les sol·licituds d'al·lèrgies?

Les sol·licituds d'al·lèrgies apareixen a les comandes a l'app Uber Eats Order. Aquestes comandes estan ressaltades en vermell a la part superior de la comanda i també a sota de l'article de menú associat. Toca la sol·licitud o ves a Ajusta la comanda per comunicar-te amb l'usuari si les sol·licituds no es poden satisfer.

5. Com puc acceptar les sol·licituds d'al·lèrgies dels usuaris?

"Toca ""Acceptar"" (o ""Confirmar")" a l'ordre per confirmar que ho acceptaràs." Tingues en compte que pots revisar les sol·licituds d'al·lèrgies abans d'acceptar una comanda i cancel·lar les comandes que no puguis satisfer. També pots comunicar-te amb l'usuari per fer-li saber que no pots complir la sol·licitud i veure si vol modificar la seva comanda.

6. Què passa si no puc complir una sol·licitud especial?

Si la comanda està en curs i encara no s'ha enviat un repartidor, notifica a l'usuari que hi ha un problema amb la seva sol·licitud especial.

### Pots notificar-ho a l’usuari de dues maneres:

A la pantalla de detalls de la comanda:

Obre Uber Eats Orders.
  1. Toca la comanda.

2. "Selecciona ""Ajusta la comanda"""

3. no es poden completar les instruccions
    • Si aquesta opció no està disponible, apareixerà una finestra emergent i podràs trucar a l'usuari per notificar-li. (No cal que continuïs amb els passos següents després de notificar-li-ho.)
  4. Selecciona el motiu pel qual no pots complir la sol·licitud. Això notificarà a l'usuari.

• "Si tens preguntes, toca ""Truca a l'usuari""."
  5. Fes clic a **Confirmar**
    • L'usuari tindrà 10 minuts per respondre abans que la seva comanda es cancel·li automàticament.
1) toca el botó **ajusta la comanda**
    Obre Uber Eats Orders.
  1. Toca la comanda.

2. Ajusta la comanda no es poden completar les instruccions
    • Si aquesta opció no està disponible, apareixerà una finestra emergent i podràs trucar a l'usuari per notificar-li. (No cal que continuïs amb els passos següents després de notificar-li-ho.)
  3. Selecciona l'article que conté la sol·licitud d'al·lèrgia i introdueix el motiu pel qual no pots complir la sol·licitud.

4. "Toca ""Notifica l'usuari"" per notificar a l'usuari que actualitzi la seva comanda."

• Tindrà 10 minuts per respondre abans que la seva comanda es cancel·li automàticament.
Si no veus l'opció No es pot completar, és possible que ja s'hagi enviat un repartidor o que l'opció no estigui disponible, en funció de com hagi fet la comanda l'usuari.

Consulta-ho per obtenir informació sobre com pots cancel·lar una comanda aquest article. Per obtenir més informació sobre Uber Eats Orders, consulta la formació aquí.

7. comparteix el número de telèfon del negoci

Habilitació Comparteix el número de telèfon del negoci permetrà als usuaris que facin comandes al teu restaurant trucar al negoci en cas que tinguin preguntes relacionades amb al·lèrgies alimentàries. El número de telèfon del negoci apareixerà a la pàgina Detalls del negoci a la secció Informació d'al·lèrgies i també a la pàgina de cada article individual.

8. Com optar per compartir el número de telèfon del negoci

1. "Ves a ""Configuració"" al Gerent de restaurants."
  2. "Cerca la secció ""Sol·licituds sobre al·lèrgies""."
  3. "Canvia el botó ""Comparteix el número de telèfon del negoci"" a ""Activat"""

"Per desactivar aquesta funció, segueix els passos anteriors i canvia el botó a ""Desactivat""."