Consulta els pagaments anteriors i els desglossaments

Per consultar l'historial de pagaments:

1. Accedeix al Gerent d'Uber Eats en línia a restaurants.uber.com i inicia la sessió amb el nom d'usuari, la contrasenya i el PIN de seguretat de quatre dígits.
  2. Obre la pestanya "Pagaments" per consultar els guanys de la setmana i els anteriors.

Important:

• A la pestanya Pagaments només hi veuràs els resums de pagaments setmanals de les setmanes en què reps pagaments. Si no reps cap pagament en una setmana determinada, els guanys d'aquesta setmana no figuraran a la pestanya Pagaments.
  • Per consultar el detall dels pagaments, fes clic al botó de baixada a la columna CSV de la secció Historial de pagaments. Es baixarà un document amb tots els identificadors de comanda, les vendes, els impostos, els ajustos i la informació de pagament net corresponent a cada comanda de la setmana seleccionada.

Aquí tens un resum de què signifiquen les diferents columnes de l'historial de pagaments:

COMANDES El nombre de comandes que has rebut durant la setmana. Tingues en compte que cada període de pagament va de les 4:00 h del dilluns a les 3:59 h del dilluns següent.

VENDES Es tracta del total de les vendes netes d'aliments abans d'impostos que es fan a través de l'app Uber Eats.

IMPOST L'impost sobre les vendes es cobra al client en cada comanda i, després, l'import total de l'impost sobre les vendes es remet sempre al restaurant amb el pagament de cada setmana.

TOTAL L'import total venut, inclosos els impostos i les vendes.

AJUSTOS Són els ajustos que fa el restaurant a les comandes. Per exemple, 1,00 $ addicional per més ració de bacó

CONCEPTES DIVERSOS Els pagaments diversos solen ser qualsevol cosa que cobri un equip d'operacions de la ciutat. Sovint inclouen les despeses d'activació d'Uber Eats i les despeses de dades mòbils de la tauleta.

PREU DEL SERVEI D'UBER Aquest preu es calcula multiplicant les vendes per l'import de la comissió del restaurant. L'impost sobre les vendes no està inclòs en el càlcul del preu del servei d'Uber.

PAGAMENT NET Es tracta de les teves vendes totals de la setmana un cop se'n resten l'impost i el preu d'Uber.

ESTAT L'estat PAGAT indica que has rebut un ingrés al compte bancari del pagament net. L'estat PENDENT indica que el pagament està pendent i es comptabilitzarà en una data determinada.