Viatges a l'aeroport

Pots utilitzar Uber a la majoria dels principals aeroports arreu del món.

Viatge als aeroports

• Comprova l'hora estimada d'arribada del teu vehicle preferit entre 15 i 30 minuts abans d'estar a punt per sollicitar una recollida.
  • Factors externs, com ara el trànsit intens, poden augmentar els temps de viatge, així que dona't temps addicional.
  • El vehicle del conductor ha de tenir espai per a l'equipatge. Si tens moltes peces d'equipatge o passatgers addicionals, pensa a sollicitar una opció de vehicle més gran.
  • Si viatges en una zona on hi hagi viatges compartits disponibles, tingues en compte que recollir els passatgers pot reduir l'espai per a l'equipatge i augmentar el temps de viatge.

Recollida des dels aeroports

• Recull l'equipatge a la recollida d'equipatge i estigues a punt per sortir abans de sollicitar un viatge.
  • Alguns aeroports tenen zones d'espera específiques per als passatgers que utilitzen Uber. L'app confirmarà aquestes ubicacions quan siguin necessàries.
  • Un cop acceptada la sollicitud de viatge, és possible que l'app et demani que seleccionis la ubicació de la terminal i la porta on s'ha de trobar amb tu el conductor.
  • És possible que el conductor et truqui per confirmar la teva ubicació.