Com puc canviar la valoració d'un conductor?

Pots canviar la valoració per estrelles que has donat a un conductor des del rebut que se t'ha enviat per correu electrònic després del viatge.

"Al correu electrònic, selecciona ""Valora o dona propina""." Se't redirigirà al teu compte el uber.com on pots actualitzar la valoració. Si es cancella un viatge, no veuràs l'opció de valorar el conductor.

Per tornar a enviar el correu electrònic del rebut:

1. "Obre l'app i toca ""Compte""."
  2. "Toca ""Viatges""."
  3. Selecciona el viatge i, a continuació, toca Rebut.
  4. "Desplaça't cap avall i toca ""Torna a enviar el correu electrònic."

Si valoris un conductor amb 1 estrella, intentarem no coincidir amb aquest conductor en el futur.

Les valoracions estan dissenyades per donar suport tant als passatgers com als conductors. En proporcionar una valoració precisa i compartir els teus comentaris, ens ajudes a garantir la qualitat del viatge per a tothom a la plataforma Uber.