Preferències de moneda

Les preferències de moneda ofereixen als usuaris que viatgen entre països l'opció de cobrar en la seva moneda d'origen.

Configuració & Preus

Un cop hagis establert la teva moneda preferida, només se't mostraran els preus del viatge en la teva moneda preferida. El tipus de canvi utilitzat per convertir el preu del viatge serà visible a la pantalla Desglossament del preu quan sollicitis un viatge.

Els viatges que utilitzen preferències de moneda estaran subjectes a un preu del servei de l'1,5% que es mostrarà a l'estimació del preu final juntament amb la conversió de moneda aplicada.

Elegibilitat & Limitacions

Les preferències de moneda es poden utilitzar amb tots els productes de mobilitat de l'app, com ara UberX, UberXL, UberBlack i UberGreen.

Actualment, el preu dividit, Uber Cash, les targetes regal, els Wallets i Uber Eats/lliurament no es poden utilitzar amb preferències de moneda.

Transaccions & Propines

Només podem canviar la forma de pagament utilitzada per a un viatge, no la moneda. Els càrrecs de qualsevol forma de pagament nova es processaran en la moneda preferida que hagis seleccionat.

El càrrec de conversió de moneda només s'aplicarà al preu del viatge en el moment de sollicitar el viatge i no s'aplicarà a la propina. Això es reflectirà al rebut del viatge i el tipus de canvi no canviarà en cas d'ajustos de preus posteriors al viatge, reembossaments, liquidacions d'endarreriments, etc.

Els càrrecs per cancellació, la liquidació dels endarreriments i el canvi de destinacions es carregaran en la mateixa moneda que es cobren en el viatge corresponent.