Elimina el meu compte d'Uber

Pots eliminar el compte des de l'app o del web.

Quan comencis, et demanarem que verifiquis la teva identitat mitjançant un codi de verificació temporal. Això pot requerir que tinguis un número de telèfon associat al teu compte, així que visita el nostre No puc actualitzar el número de telèfon ni el correu electrònic pàgina d'ajuda si no pots afegir un número de telèfon a la configuració del compte.

Si tens un compte d'Uber Eats o de conductor amb les mateixes dades del compte, també se suprimirà quan s'hagi completat la sollicitud.

Elimina el compte mitjançant l'app

1. Ves a Compte, llavors Configuració
  2. Selecciona Privacitat
  3. Desplaça't cap avall i toca Eliminació del compte
  4. Segueix els passos restants de l'app per completar el procés

Elimina el compte mitjançant el web

Visita myprivacy.uber.com i inicia la sessió. Se't guiarà a través dels passos per eliminar el compte.

Notes sobre com eliminar el compte

Després de completar qualsevol dels processos anteriors, el teu compte es desactivarà immediatament i, a continuació, se suprimirà permanentment al cap de 30 dies. S'eliminaran els crèdits, promocions o recompenses no utilitzats. Si tornes a iniciar la sessió al compte durant aquest període, el compte es restaurarà.

D'acord amb el nostre Avís de privacitat, podem conservar certa informació sobre tu tal com ho exigeix la llei o per a finalitats comercials legítimes, en la mesura que permeti la llei.

Si tens problemes per eliminar el compte, contacta amb nosaltres mitjançant el nostre Necessito ajuda per eliminar el meu compte d'Uber pàgina d'ajuda.