A partir del maig de 2018, l'app Uber ja no admetrà connectar els contactes del telèfon al compte. Aquesta funció opcional permetia a l'app Uber fer recomanacions personalitzades per a tu (com suggerir quins amics convidar). Els contactes del telèfon ja no se sincronitzaran amb els servidors d'Uber i la informació de contacte sincronitzada prèviament s'eliminarà.
L'app continuarà demanant el permís de contactes si utilitzes funcions que mostren la teva llibreta d'adreces dins de l'app, per exemple:
Uber continuarà emmagatzemant la informació de contactes específics que seleccionis quan utilitzis aquestes funcions, com ara els amics amb els quals comparteixes els preus.
Este sitio web utiliza cookies de terceros para mostrarle anuncios relevantes y ofrecerle personalización al recordar su ubicación. Puede desactivar estas cookies seleccionando el botón "Desactivar" a continuación. Si tiene una cuenta de Uber, puede desactivar la "venta" o el "uso compartido" de sus datos aquí.