Sestà compartint la ubicació

Els passatgers poden mostrar la seva ubicació exacta als seus conductors compartint la seva ubicació. Aquesta funció ajuda el conductor a localitzarte mentre vas cap a la ubicació de recollida.

Com funciona

Quan el conductor arribi al lloc de recollida, veurà una icona addicional al mapa que indica on et trobes. Un cop comenci el viatge, el conductor ja no podrà veure la teva ubicació.

Activa o desactiva la ubicació compartida

Pots activar o desactivar la funció utilitzant el commutador a la part inferior dreta de la pantalla del mapa.

També pots activarlo o desactivarlo des de Configuració:

1. "A la pantalla principal, selecciona ""Compte""." > "Configuració" > "Privacitat" > "Ubicació."
  2. "Selecciona ""Comparteix la ubicació amb el conductor"" per activarlo o desactivarlo."