Vista general i configuració dels anuncis

És possible que vegis anuncis mentre fas servir l'app Uber, com ara després de sol·licitar un viatge o quan estiguis plantejant el teu proper lliurament. Uber també mostra anuncis en llocs web, apps i plataformes que no són d'Uber, ja sigui per a ell o els seus usuaris publicitaris. Volem que aquests anuncis siguin útils, interessants i rellevants per a tu, i que t'ajudin a descobrir establiments i marques adients amb els teus interessos. També creiem que és important que tinguis el control dels tipus d'anuncis que veus i estiguis al cas de com utilitzem les teves dades.

Per ajudar-te a entendre les nostres pràctiques publicitàries, en aquesta pàgina s'expliquen els diferents tipus d'anuncis que pots veure quan fas servir les apps d'Uber i com pots controlar la teva experiència publicitària mitjançant la configuració del nostre Centre de privacitat

. tipus d'anunci

Uber ofereix una gran varietat d'experiències publicitàries, des d'anuncis integrats a l'app durant un viatge fins a anuncis patrocinats al teu feed d'Uber Eats. Personalitzem aquests anuncis en funció de la informació del teu compte, la teva activitat actual a Uber i/o les dades de viatges i comandes anteriors. Aquests són els diferents tipus d'anuncis que oferim i les dades que utilitzem per personalitzar-los.

Anuncis de viatge i després del pagament

És possible que vegis anuncis a l'app Uber després d'haver sol·licitat un viatge o fet una comanda a Uber Eats, mentre esperes la teva comanda d'Uber Eats o de camí a la teva destinació. Si selecciones aquests anuncis, pots rebre ofertes a Uber Eats per als establiments a l'app o als llocs web de l'anunciant.

Volem que aquests anuncis siguin rellevants per a tu, de manera que podem personalitzar-los en funció de dades com ara:

• Hora del dia (p. ex., anuncis d'esmorzar durant un viatge d'hora al matí)
  • La teva comanda o destinació del viatge actual (p. ex., anuncis de viatges quan estiguis de camí a l'aeroport)
  • Els teus interessos en funció del viatge, la comanda o l'historial de cerques (p. ex., estalvis en supermercats)
  • El teu gènere, que podem deduir en funció del teu nom (modificable a l'app a Compte > Configuració > Privacitat > configuració de gènere)
    • Si desactives la personalització dels anuncis, però no elimines la informació de gènere, és possible que el gènere deduït encara es faci servir per a funcions de seguretat

Pots desactivar la personalització dels anuncis en funció del viatge, la comanda, l'historial de cerques i el gènere a la nostra Centre de privacitat. Si et desactives, els anuncis només es basaran en la teva ubicació aproximada, l'hora del dia i la informació actual del viatge o la comanda.

No permetem anuncis basats en informació confidencial, com ara viatges a centres mèdics o cerques sobre institucions sanitàries. Visita la nostra Política d'orientació publicitària global per obtenir més informació.

Ubicacions, anuncis, articles i missatges patrocinats

És possible que vegis anuncis patrocinats, productes i resultats de cerca d'establiments disponibles a Uber Eats o Postmates. "Es poden identificar mitjançant l'etiqueta ""Patrocinat"" o ""Anunci"" i els paga l'establiment corresponent (en el cas dels anuncis patrocinats) o el propietari de la marca corresponent (en el cas dels productes patrocinats). Podem personalitzar aquests anuncis, productes i resultats de cerca patrocinats en funció de la teva comanda i historial de cerques. També mostrem anuncis i articles patrocinats en funció de la informació actual del viatge o la comanda, la ubicació aproximada i l'hora del dia perquè no els vegis als establiments que estan tancats o no estan disponibles a la teva zona.

Pots desactivar la personalització dels anuncis patrocinats, dels productes i dels resultats de la cerca en funció de la teva comanda i de l'historial de cerques a la nostra Centre de privacitat. Si et desactives, els anuncis patrocinats, els productes i els resultats de la cerca que veuràs només es basaran en la teva ubicació aproximada, l'hora del dia i la informació actual del viatge o la comanda.

Anuncis de tauletes al vehicle

És possible que vegis anuncis en una tauleta dins del vehicle del conductor. Aquests anuncis es poden personalitzar mitjançant dades com el perfil d'usuari, l'historial de viatges o comandes i l'historial de cerques d'Uber perquè siguin més rellevants i útils. Pots desactivar la personalització dels anuncis en funció del viatge, la comanda, l'historial de cerques i el gènere a la nostra Centre de privacitat. Si desactives, continuaràs veient anuncis, però només es basaran en la teva ubicació aproximada, l'hora del dia i la informació actual del viatge o la comanda.

Per llegir més informació sobre les pràctiques d'intercanvi de dades d'Uber, consulta l'Avís de privacitat d'Uber.

Anuncis i Transparència en el seguiment d'Apple (ATT)

Uber utilitza el marc de transparència de seguiment d'apps d'Apple per demanar permís als usuaris d'iOS per fer-ne un seguiment en apps i llocs web propietat d'altres empreses amb finalitats publicitàries. Uber també permet als usuaris d'iOS i Android controlar mitjançant la configuració per compartir dades d'Uber al nostre Centre de privacitat si les seves dades es comparteixen amb socis de publicitat, socis de mesura i editors per oferir anuncis personalitzats als nostres usuaris i mesurar la seva efectivitat.