Canvia la forma de pagament d'un viatge anterior

Pots canviar la forma de pagament per als viatges de menys de 30 dies d'antiguitat (60 dies per als viatges d'empresa).

No pots canviar la forma de pagament dels viatges associats a un perfil d'empresa que infringeixin la política de viatges de la teva empresa.

A més, l'opció d'actualitzar la forma de pagament d'un viatge familiar com a organitzador familiar no està disponible actualment. Hauràs de canviar la forma de pagament seleccionada per a tots els viatges del teu perfil familiar o els familiars adults del teu perfil familiar poden canviar la forma de pagament del viatge ells mateixos.

Per canviar la forma de pagament després d'un viatge:

1. Obre l'app Uber i ves a Compte
  2. Toca Ajudai, a continuació, tria el viatge que vols actualitzar
  3. Selecciona Obtén ajuda per a viatges, llavors Canvia la forma de pagament d'un viatge anterior
  4. Segueix les indicacions per canviar la forma de pagament

Necessites canviar la forma de pagament o el perfil?

Per canviar la forma de pagament durant un viatge:

1. A l'app, selecciona el panell blanc a la part inferior de la pantalla
  2. Selecciona Canvia al costat del preu i la forma de pagament
  3. Selecciona la forma de pagament correcta

No podràs canviar a o des d'Apple Pay, Google Pay, Paytm, punts de recompensa American Express ni diners en efectiu (si et trobes en una ciutat que accepta efectiu com a opció de pagament).

Tens problemes per canviar la forma de pagament?

Omple el formulari següent i ens posarem en contacte amb tu per ajudarte.